Vinterprogrammet på plads - sådan gør du

22. oktober 2023 09:48 , af Camilla Dam

Vintertiden nærmer sig desværre med stormskridt (...) Men måske er det egentlig meget godt, for så behøver vi ikke længere sidde og småfryse som styrmand i robådene :-) 

Programmet ligner på mange måder sig selv. Der er tilbud om spinning, yoga og pilates mandag til lørdag. Ligesom tidligere er Eva v.F.s yoga ca. hver anden fredag - Eva lægger derfor selv sine timer ind i aktivitetskalenderen. Alle øvrige tilbud er på plads i kalenderen, og som vanligt åbner tilmeldingen til de enkelte timer med lidt under en uge til selve træningen foregår. Der vil dog være tirsdage, hvor Jytte A. ikke kan stå for spinningen. Her tager vi en af hendes CD'er fra skabet og knokler på i samme ånd.

Da nogle timer er helt enormt populære, er det vigtigt at afmelde sig, hvis man ikke kan komme - det får dem på ventelisten glæde af.

Som begynderspinner skal du hverken stresse over appen eller tilmelding! Der er reserveret plads til dig til begynderspinning, og vi ser på appen og hvordan den fungerer i løbet af de næste måneder. 

Ud over det faste program har du ligesom i sommerhalvåret mulighed for at lægge en spinningtur op på alle timer i døgnet. Der ligger jo en masse fede cd'er i 'anlægskabet', ligesom e-roning er en mulighed, enten via din mobil, hvis du er alene, eller med computer og projektor, som står i kontoret (se vejledning her). I appen vælger du blot Spinning for at slå aktiviteten op.

Rigtig god og livlig vintersæson til os alle!